Spring til indhold

Om os

Nanubørn – hvem er vi

Vi er en forening baseret på frivilligt arbejde og med indsatser i hele landet. Alle arbejder ulønnet og vi er frie af religiøse og politiske overbevisninger.

Vi blev stiftet i 2008 og består af en bestyrelse på 2 personer. 

Vi har igennem årene stiftet og drevet 3 væresteder, ligesom vi har lavet projekter i forskellige byer og bygder landet over. Læs mere om vores arbejde ved at klikke her.

Mission

Vores mission er og har været, at skabe øget tryghed for de børn der til dagligt lever et udsat og meget sårbart liv. Deraf væresteder- vi har ville skabe et sted at være når det er svært at være derhjemme.

Vision

Vores vision er et godt børneliv for alle, adgang til hjælp og at børn i Grønland aldrig står uden muligheder for at bryde med det de kommer fra.

Baggrundsnotat

Det har krævet noget af os at ville skabe øget tryghed. Vi har i årevis også gjort opmærksom på de statistikker som taler deres tydelige sprog. Vi har opfordret politikere til at tage ansvar og prioritere børnene. Vi har været med til, at sætte den til tider barske virkelighed alt for mange børn lever i, på den politiske dagsorden. Læs mere lige her.

Vi sidder med i børnealliancen som er en paraplyorganisation, som samler alle der, som os, arbejder for et bedre børneliv i Grønland.