Spring til indhold

NANUBØRNENES Jul 2023

Online ansøgning

2023 var året, hvor vi introducerede en ansøgningsformular på vores hjemmeside nanu.gl. Børnefamilier i hele Grønland kunne i løbet af november måned klikke sig ind og udfylde en ansøgning til julehjælpen.

Denne nye metode sikrer fortsat en uddeling af julehjælpen i hele landet, samtidig med at vi overholder persondatalovgivningen.

Stort antal ansøgninger

Vi modtog hele 1.111 ansøgninger fra alle dele af Grønland, hvoraf over 500 kom inden for det første døgn.

Lidt tal:

  • Vi modtog 1.111 ansøgner
  • Vi uddele julehjælp til 357 børnefamilier
  • Vi uddelte julehjælp i alle landets kommuner, i byer som bygder


GrønlandsBankens ansatte gav en hånd

Vi vil gerne sende en stor tak til GrønlandsBANKENs ansatte. De stillede sig til rådighed, da vi skulle gennemgå alle 1.111  ansøgninger. Humøret var højt, og indsatsen upåklagelig.

Deres indsats har sparet os for mange timers arbejde, så vi kunne fokusere på at indsamle flest mulige midler til julehjælpen.

Mange tak for opbakningen til vores initiativ

Uden donationer til vores initiativ, kan vi ikke uddele julehjælp til børnefamilier i hele landet. Derfor vil vi fra NANUBØRN sige tusind tak for jeres opbakning og støtte. Jeres donationer og støtte, giver vores frivillige forening endnu flere kræfter til at uddele julehjælp. Jeres donationer til NANUBØRN har gjort, at vi kan uddele julehjælp til endnu flere børnefamilier, og når vi har modtaget langt flere end 1.000 ansøgninger til julehjælpen, betyder hver eneste donation virkelig meget – qujanaq! 

Juletiden er en tid hvor vi står sammen

Udover disse fonde og virksomheder har vi også modtaget donationer fra private. Julen er virkelig en tid hvor vi står sammen, og når vi kigger på de donationer vi har fået fra private, viser det også hvordan vi kan stå sammen. Til alle jer fra har doneret alt fra en 20’er og op: tusind tak! Alle donationer bliver til mange penge, og gør at vi kan uddele julehjælp til endnu flere børnefamilier. Tak for at stå sammen med os, og for at bakke os op.

Klik her hvis du ønsker at læse mere om julehjælpen.

Herunder kan du se alle dem der valgte at bakke op om vores initiativ med en donation:

Fonde:

OAK Foundation Denmark

Har doneret 200.000 kr.

Virksomheder:

Comby A/S

Har doneret 50.000 kr.

Polar Seafood Greenland A/S

Har doneret 15.000 kr.

Rotary Nuuk

Har doneret 15.000 kr.

SCT Rengøring

Har doneret 5.000 kr.

Ilik

Har doneret 5.000 kr.

Autonord

Har doneret 5.000 kr.

Avi’s Legeland

Har doneret 5.000 kr.

Flies HR Consulting

Har doneret 2.500 kr.

Royal Press Photo

Har doneret 2.055 kr.