Spring til indhold

Sponsorer

Da vi er en forening baseret på frivilligt arbejde kommer vi ingen vegne uden den hjælp og støtte vores fantastiske sponsorer giver os. I er med til at arbejdet med børn i Grønland kan fortsætte og det vil vi gerne takke jer for!

Se vores sponsorer herunder:

Agerskov Consulting

Agerskov Consulting sponsorere med bogføringen samt afslutning af årsregnskabet og klargøring af regnskabet til revision – hvilket vi er meget taknemmelige for. Deres sponsorat betyder at de midler vi indsamler kan gå til børn i hele landet fremfor at gå til bogføringen. 

Comby A/S

Comby A/S sponsorerer hosting af hjemmesiden samt hosting af vores e-mails. Comby A/S’ sponsorat inkluderer også supporten heri – hvilket vi er meget taknemmelige for. Deres sponsorat betyder at de midler vi indsamler kan gå til børn i hele landet fremfor at gå til udgifter for hjemmeside og det at kunne have e-mails. 

Usisaat

Usisaat sponsorerer lagerplads for vores hoppeborg. Deres sponsorat betyder at de midler vi indsamler kan gå til børn i hele landet fremfor at gå til udgifter for lagerleje. 

Sponsorer 2023

Uden donationer til vores initiativ, kan vi ikke uddele julehjælp til børnefamilier i hele landet. Derfor vil vi fra NANUBØRN sige tusind tak for jeres opbakning og støtte.

Jeres donationer og støtte, giver vores frivillige forening endnu flere kræfter til at uddele julehjælp.

Jeres donationer til NANUBØRN har gjort, at vi kan uddele julehjælp til endnu flere børnefamilier, og når vi har modtaget langt flere end 1.000 ansøgninger til julehjælpen, betyder hver eneste donation virkelig meget – qujanaq! 

Skal du være med?

Kunne du godt tænke dig at hjælpe os hjælpe andre?

Vi kan ikke hjælpe børn i Grønland uden den støtte vi får fra fonde, virksomheder og donationer – er du interesseret i at være med så kontakt os!