Spring til indhold

Sponsorer

Da vi er en forening baseret på frivilligt arbejde kommer vi ingen vegne uden den hjælp og støtte vores fantastiske sponsorer giver os. I er med til at arbejdet med børn i Grønland kan fortsætte og det vil vi gerne takke jer for!

Se vores sponsorer herunder:

Agerskov Consulting

Agerskov Consulting sponsorere med bogføringen samt afslutning af årsregnskabet og klargøring af regnskabet til revision – hvilket vi er meget taknemmelige for. Deres sponsorat betyder at de midler vi indsamler kan gå til børn i hele landet fremfor at gå til bogføringen. 

Comby A/S

Comby A/S sponsorerer hosting af hjemmesiden samt hosting af vores e-mails. Comby A/S’ sponsorat inkluderer også supporten heri – hvilket vi er meget taknemmelige for. Deres sponsorat betyder at de midler vi indsamler kan gå til børn i hele landet fremfor at gå til udgifter for hjemmeside og det at kunne have e-mails. 

Usisaat

Usisaat sponsorerer lagerplads for vores hoppeborg. Deres sponsorat betyder at de midler vi indsamler kan gå til børn i hele landet fremfor at gå til udgifter for lagerleje. 

Sponsorer til NANU Børnenes Jul 2021:

NANUBØRN har siden 2008 søgt midler til uddeling af julehjælp i hele Grønland. Med disse midler sørger vi for at familier har råd til julemad, julegaver og giver familier en håndsrækning til at kunne holde jul med jeres børn, Nanubørnenes jul. Alt dette er kun muligt ved donationer fra fonde, virksomheder og private – tusind tak for jeres støtte! Læs mere ved at klikke her

Skal du være med?

Kunne du godt tænke dig at hjælpe os hjælpe andre?

Vi kan ikke hjælpe børn i Grønland uden den støtte vi får fra fonde, virksomheder og donationer – er du interesseret i at være med så kontakt os!