Spring til indhold

NANU Børnenes Jul

Baggrund for julehjælpen

Grønland er et dyrt land at leve i, og som udsat og sårbar familie har du ikke meget at gøre godt med i forvejen. Alle børn fortjener en god jul, men for nogle udsatte børn er dette ikke en selvfølge. Derfor har NANUBØRN siden 2008 arrangeret ”NANUBØRNENES Jul”. De midler som NANUBØRN indsamler hos bl.a. fonde, virksomheder og private omsættes til vigtig julehjælp til trængte børnefamilier i hele landet. 

Julehjælpen

Gennem julehjælpen får børnefamilierne mulighed for indkøb af basale ting til julen, som for eksempel julemaden, et juletræ eller gaver til børnene. Gennem julehjælpen får børnene, men også familierne en lysere jul. 

Selve julehjælpen

Helt konkret indsamler NANUBØRN midler, der ubeskåret omsættes til at hjælpe familier med børn i hele landet i form af et gavekort. Med disse midler sørger vi for at familier har råd til julemad, julegaver og giver familier en håndsrækning til at kunne holde jul med deres børn – Nanubørnenes jul.

Vi budgetterer med 1.000 kr. per familie plus 500 kr. pr. barn i familien. Gavekortet giver muligheden for at kunne handle de basale ting ind til julen, som for eksempel til julemaden, et juletræ eller gaver til børnene. Gavekortet kan ikke bruges til for eksempel alkohol og lignende.

Skal du være med?

Projektet kan kun lykkedes via støtten fra de indsamlede midler.

Alle kan hjælpe os med at hjælpe andre! 
Du kan indsætte på vores konto: 6471-7848622
Eller via MobilePay til nr.: 106929

Er du en virksomhed, så husk endelig at sende os en e-mail med jeres logo! Den skal vi bruge når vi opretter en side om årets julehjælp samt i en annonce i starten af det nye år, både på Sermitsiaq samt AG.

Er beløbet et større beløb, vil vi gerne invitere til et møde, så vi fra NANUBØRN kan lave en historie om jeres virksomhed, der deles på vores Facebook side samt her på vores hjemmeside 🙂