NANU Børnenes Jul

Baggrund for julehjælpen

Grønland er et dyrt land at leve i, og som udsat og sårbar familie har du ikke meget at gøre godt med i forvejen. Vi har derfor siden 2008 søgt midler til uddeling af julehjælp til børnefamilier i hele Grønland.

Selve julehjælpen

Helt konkret indsamler NANUBØRN midler, der ubeskåret omsættes til at hjælpe familier med børn i hele landet i form af et gavekort. Med disse midler sørger vi for at familier har råd til julemad, julegaver og giver familier en håndsrækning til at kunne holde jul med deres børn – Nanubørnenes jul.

Vi budgetterer med 1.000 kr. per familie plus 500 kr. pr. barn i familien. Gavekortet giver muligheden for at kunne handle de basale ting ind til julen, som for eksempel til julemaden, et juletræ eller gaver til børnene. Gavekortet kan ikke bruges til for eksempel alkohol og lignende.

Samarbejde med kommunen

Vi har et tæt samarbejde med kommunerne. Det er via deres hjælp, vi får identificeret hvilke familier der kan indstilles til julehjælpen.

Med andre ord, så indsamler vi ikke ansøgninger når vi indstiller til julehjælpen.

Vi mener at det er kommunerne der har kompetencen og den nødvendige viden for at kunne indstille de rette til julehjælpen. Vores kompetencer og kræfter ligger i at indsamle og videregive de indsamlede midler i projektet hvert år. 

Skal du være med?

Alle kan hjælpe os med at hjælpe andre! Du kan indsætte på vores konto: 6471-7848622

Er du en virksomhed, så husk endelig at sende os en e-mail med jeres logo! Den skal vi bruge når vi opretter en side om årets julehjælp samt i en annonce i starten af det nye år, både på Sermitsiaq samt AG.

Er beløbet et større beløb, vil vi gerne invitere til et møde, så vi fra NANUBØRN kan lave en historie om jeres virksomhed, der deles på vores Facebook side samt her på vores hjemmeside 🙂