Spring til indhold

Sponsorer til julehjælpen 2023

Her på siden kan du danne dig et overblik over de fonde og virksomheder, der har valgt at bakke op om vores initiativ: NANUBØRNENEs Jul, bedre kendt som Julehjælpen.

Mange tak for opbakningen til vores initiativ

Uden donationer til vores initiativ, kan vi ikke uddele julehjælp til børnefamilier i hele landet. Derfor vil vi fra NANUBØRN sige tusind tak for jeres opbakning og støtte. Jeres donationer og støtte, giver vores frivillige forening endnu flere kræfter til at uddele julehjælp. Jeres donationer til NANUBØRN har gjort, at vi kan uddele julehjælp til endnu flere børnefamilier, og når vi har modtaget langt flere end 1.000 ansøgninger til julehjælpen, betyder hver eneste donation virkelig meget – qujanaq! 

Juletiden er en tid hvor vi står sammen

Udover disse fonde og virksomheder har vi også modtaget donationer fra private. Julen er virkelig en tid hvor vi står sammen, og når vi kigger på de donationer vi har fået fra private, viser det også hvordan vi kan stå sammen. Til alle jer fra har doneret alt fra en 20’er og op: tusind tak! Alle donationer bliver til mange penge, og gør at vi kan uddele julehjælp til endnu flere børnefamilier. Tak for at stå sammen med os, og for at bakke os op.

Klik her hvis du ønsker at læse mere om julehjælpen.

Klik endelig ind på billederne herunder, og se deres hjemmesider:

Fonde:

OAK Foundation Denmark

Har doneret 200.000 kr.

Virksomheder:

Comby A/S

Har doneret 50.000 kr.

Polar Seafood Greenland A/S

Har doneret 15.000 kr.

Rotary Nuuk

Har doneret 15.000 kr.

SCT Rengøring

Har doneret 5.000 kr.

Ilik

Har doneret 5.000 kr.

Autonord

Har doneret 5.000 kr.

Avi’s Legeland

Har doneret 5.000 kr.

Flies HR Consulting

Har doneret 2.500 kr.

Royal Press Photo

Har doneret 2.055 kr.