Spring til indhold

NANUBØRN skifter hænder

Nanubørn skifter hænder

Efter 12 års frivilligt arbejde takker, stifter af Nanubørn, Krissie Berthelsen Winberg, af. 

Krissie Berthelsen Winberg har besluttet, at der skal nye kræfter til at drive Nanubørns arbejde, for udsatte og sårbare børnefamilier, videre. 

Vi har i mange år lavet projekter der skulle skabe lys i mørket og tryghed for børnefamilier i Grønland. Igennem væresteder, juleprojekter, samt flere andre projekter. Projekter der alle har haft formålet at hjælpe med at skabe tryghed, selvværd og mønsterbrydning. Takket være vores faste støtter og donationer har dette været muligt. Fælles for alle projekter har været at hele familien skulle inddrages. Nye kræfter skal sikre dette videre projekt arbejde” Siger Krissie Berthelsen Winberg. 

Ny tovholder og drivkraft i Nanubørns ledelse er Mona Torp. Mona har en rigtig god indsigt i Nanubørns arbejde, og brænder for at gøre en forskel i sin dagligdag. Mona er selvstændig i egen virksomhed og har et stort ønske om at være med til at iværksætte flere initiativer der kan styrke Nanus målsætning. 

Jeg glæder mig til at sætte mig godt ind i Nanubørns arbejde og med fornyede kræfter i en ny bestyrelse, bringe arbejdet videre.” siger Mona Torp. 

Om Nanubørn: 

  • Stiftet i 2008 efter et borgermøde om udsatte børnefamilier 
  • Alle projekter er skabt med henblik på omsorg og håndsrækninger til familier i nød. (al slags nød) 
  • Lavede første grønlandske indsamling til fordel for udsatte børn i 2010 og indsamlede lige over en million kr. (havde endnu en indsamling i 2014) 
  • Har etableret og drevet 3 væresteder fordelt rundt omkring. De kørte tiden ud. I alt 3 år hvert sted 
  • Uddeler hvert år julekurve og gaver i hele Grønland i ”børnenes jul projekt” 
  • Sidder med i Børnealliancen som er et netværk at frivillige organisationer med samme formål 
  • Har haft plads i kriminal præventivt råd, og rådet for menneskerettigheder 
  • Alt arbejde i Nanu er på frivillig basis og er således ulønnet