Spring til indhold

Meddelelse fra NANUBØRN

Nuuk, 1. december 2022

NANUBØRN meddeler følgende:

Julehjælpen 2022

Manglende hænder

Året 2022 har budt på manglende hænder i den frivilligt arbejdende bestyrelse i NANUBØRN. Bestyrelsen er i år skåret ned til 2 fra 4. 

Det ene bestyrelsesmedlem, der i sit virke som frivilligt arbejdende bestyrelsesmedlem også er én af to der skal sikre julehjælpen, er i den afsluttende fase i sin uddannelse samtidig med sit fuldtidsjob. Den anden er lige pt. I gang med at drive 2 virksomheder. Dette betyder at de eneste to hænder der skal sikre indsamling af penge til julehjælpen, kontakten og koordineringen med de rette myndigheder, samt sikring af indkøb af julehjælpen ikke har tid og overskud til det store projekt. 

Projektet

Afvikling af julehjælpen er tidskrævende i en periode, og tiden er der desværre ikke i år. Bestyrelsen vægter en ordentlig afvikling af projektet, sikringen at de rette vil få hjælp, indhentning af gode priser samt midler hos fonde og lokale virksomheder. Dette er også medvirkende til den svære beslutning. 

”det er desværre rigtig ærgerligt ikke at skulle afvikle julehjælpen i år, da der er mange der håber på den støtte vi normalt kan give. Særligt i et år med prisstigninger” udtaler bestyrelsesformand Mona. ”Vi har søgt efter flere frivillige til NANUBØRN i eget netværk, på NANUBØRNs hjemmeside samt SoMe kanaler desværre uden held” fortæller hun.

Skulle du ønske at være med til at tænde et lys for landets børn og børnefamilier kan du kontakte os på hej@nanu.gleller via vores kanaler i de sociale medier. 

Vi ønsker alle en rigtig god jul.

Bestyrelsen i NANUBØRN