Spring til indhold

Mange tak til GrønlandsBankens ansatte

NANUBØRN har fået over 1.000 ansøgninger til julehjælpen, og det giver en masse arbejde for den frivillige forening inden julehjælpen skal uddeles. Vi er derfor meget taknemmelige for at GrønlandsBANKENs ansatte har taget positivt imod vores henvendelse – qujanaq.

Vi har anmodet om hjælp til tjek af ansøgningerne, og når der er langt over 1.000 ansøgninger, er det rigtig mange der skal tjekkes. Det der i første omgang skal tjekkes er at ansøgningsformularerne er udfyldt fyldestgørende, og det alene er et stort arbejde, når der nu er så mange ansøgninger.

Der var hele 5 medarbejdere der stillede deres tid og evner til rådighed, hvilket sparer os for rigtig mange timer – og det er vi virkelig taknemmelige for! Medarbejderne hos GrønlandsBANKEN har fået adgang til begrænsede informationer fra ansøgningerne, således de kan udføre deres tjek.

De ansattes indsats betyder at vi kan bruge mere tid på at søge om endnu flere penge, der kan videregives som julehjælp. For når der er så mange ansøgere, skal vi have indsamlet langt flere penge!

Vil du støtte op om vores initiativ? Så doner via MobilePay: 106929 eller benyt vores konto nummer: 6471-7848622 – alle donationer, store som små, går ubeskåret til julehjælpen og vil blive taget imod med kyshånd!