Spring til indhold

KNI Donerer til NANUBØRNENES Jul

NANUBØRNENES JUL

Alle børn fortjener en god jul, men for nogle udsatte børn er det ikke en selvfølge. Derfor har NANUBØRN de sidste 11 år arrangeret ”NANUBØRNENES Jul”, og dette år er ingen undtagelse. På baggrund af de midler som NANUBØRN indsamler hos bl.a. fonde, virksomheder og private omsættes vigtig julehjælp til trængte børnefamilier i hele landet. 

Gennem Julehjælpen får børnefamilierne mulighed for indkøb af basale ting til julen, som for eksempel julemaden, et juletræ eller gaver til børnene. Gennem Julehjælpen får børnene, men også familierne en lysere jul. Klik her for at læse mere om NANUBØRNENES Jul. 

KNI Donerer til NANUBØRNENES Jul

“Hos KNI mener vi det vigtigt at støtte indsatser for samfundet. Vi er glade for at NANUBØRNENES Jul er blevet til, og at vi på den måde kan støtte børnefamilier op til julen. Familierne får nemlig hjælp til mad, gaver og får den hjælp de har brug for, og vi er taknemmelig for at kunne være med til at hjælpe til sådan at børnene sammen med deres familier kan få en god jul.” Fortæller KNI.

Projektet kan kun lykkedes via støtten fra de indsamlede midler – herunder donationen fra KNI som vi hos NANUBØRN er dybt taknemmelige for!

QUJANAQ

Vi klarer os alle sammen bedst ved at hjælpe og støtte hinanden, særligt op til jul. Vi hos NANUBØRN arbejder frivilligt for konkrete tiltag som julehjælpen, og fonde og virksomheder støtter op om vores tiltag med donationer. Alt dette for at kunne hjælpe børnene i hele landet – for at skabe lys i mørket. 

Vi vil fra NANUBØRN gerne sige TUSIND tak for den flotte donation fra KNI – i hjælper os med at hjælpe andre – qujanaq ❤️

Ønsker du også at være med? Så er vores konto nummer: 6471-7848622

Qujanaq ❤️