Spring til indhold

Kære virksomheder i Grønland

Pænt goddag

Mit navn er Mona Torp. Jeg har netop overtaget driften af NANUBØRN efter stifteren Krissie Winberg har valgt at trække sig. Læs evt. om nyheden via dette link.

NANU børnenes jul – en hjertesag hos NANUBØRN

Et af de vigtigste faktorer i beslutningen om at videreføre NANUBØRN var og er: NANUBØRNENES jul.

Hvert år arrangerer NANUBØRN julehjælpen der gavner børnefamilier i hele landet.

Helt konkret indsamler NANUBØRN midler, der omsættes til at hjælpe familier med børn i hele landet i form af et gavekort. Med disse midler sørger vi for at familier har råd til julemad, julegaver og giver familier en håndsrækning til at kunne holde jul med deres børn – Nanubørnenes jul.

Vi budgetterer med 1.000 kr. per familie plus 500 kr. pr. barn i familien.
Gavekortet giver muligheden for at kunne handle de basale ting ind til julen, som for eksempel til julemaden, et juletræ eller gaver til børnene. Gavekortet kan ikke bruges til for eksempel alkohol og lignende.

Vi samarbejder både med Brugsen, Pisiffik og Pilersuisoq om udstedelsen af gavekortene.

Vi har udover samarbejdet med detailbutikkerne, også et tæt samarbejde med hhv. sundhedsvæsenet og kommunerne. Det er via deres hjælp, vi får identificeret hvilke familier der kan indstilles til julehjælpen.

Vil i være med?

Vores målsætning er fortsat at kunne hjælpe 5 familier i hver bygd, samt minimum 10 familier i hver by i hele landet.
Det er så her i kommer ind i billedet! 🙂
Uden støtten fra erhvervslivet i Grønland er det ikke muligt for NANUBØRN, at være med til at sikre en lysere jul for mange familier landet rundt.

Praktisk

Ønsker i støtte med et bidrag – både store som små donationer tæller i det lange løb – er i meget velkomne til at overføre til
vores konto nummer: 6471-7848622

For at kunne opfylde vores målsætning om minimum 5 familier i bygderne samt 10 familier i byerne, har vi behov for over 300.000 kr. – så hver en krone der doneres til NANUBØRN vil være velkomment.

Vælger i at donere, må i meget gerne sende os en e-mail hvor i inkluderer jeres logo. Vi skal oprette en ”Julehjælpen 2021” side på vores hjemmeside, samt annoncere i både Sermitsiaq og AG i starten af det nye år. Så husk endelig at sende jeres logo 🙂

Er beløbet et større beløb, vil jeg gerne invitere til et møde, så vi fra NANUBØRN kan lave en historie om jeres virksomhed, der deles på vores Facebook side samt vores hjemmeside 🙂

Kontakt informationer

Har i spørgsmål er i meget velkomne til at kontakte mig på:

mona@nanu.gl

Jeg ser frem til at høre fra jer.

Mvh

Mona Torp