Spring til indhold

INI A/S donerer til NANU Børnenes Jul

NANU Børnenes Jul

De sidste 11 år har NANU Børn arrangeret ”NANU Børnenes Jul”, og dette år er ingen undtagelse. Helt konkret indsamler NANU midler hos fonde, virksomheder og dem der vil donere. Disse midler omsættes til julehjælp til børnefamilier i hele landet. Julehjælpen gør at børnefamilier får støtte til at kunne handle ind til julen, så både børnene men også familien kan have en lysere jul. 

Projektet kan kun lykkedes via støtten fra de indsamlede midler – herunder den flotte donation fra INI A/S som vi hos NANU er dybt taknemmelige for. 

INI A/S 

En af INI A/S’ hovedopgaver er at administrere boliger for Selvstyret og kommunerne der er ejere af de boliger INI A/S administrerer. 

De fungerer som et bindeled mellem boligejerne og lejerne. 

INI har hovedkontor i Sisimiut, men har kontorer i hovedparten af landets byer og har omkring 150 medarbejdere i hele landet. 

INI A/S arbejder for børn

Denne flotte donation til NANU Børnenes Jul er ikke det eneste INI har som tiltag for børn i Grønland. Som et fint eksempel kan ”Børnedemokratiet” nævnes. Formålet med projektet er at give børnene i boligområdet medbestemmelse og indflydelse for at kunne udvikle et bedre boligområde for beboerne.

Børnedemokratiet har resulteret i konkrete tiltag. Et eksempel er at et af børnene havde fortalt at løse hunde omkring deres bolig gjorde barnet utryg, hvorefter INI A/S kunne henvende sig til hundeslædeforeningen og derved tage hånd om problemet. Læs mere om Børnedemokratiet ved at klikke her.

Det passer lige ind i INI A/S csr

Det at NANU Børnenes Jul er landsdækkende passer rigtig godt ind i det at INI A/S har lejere hele landet rundt. Så ved at donere til NANU Børnenes Jul, hjælper de også indirekte nogle af deres lejere, og ”det er en rigtig god måde at støtte lejerne på” siger INI A/S, der i forvejen har helt konkrete områder under deres csr. Læs mere om INIs csr ved at klikke her.

Qujanaq

Vi klarer os alle sammen bedst ved at hjælpe og støtte hinanden, særligt op til jul. Vi hos NANU arbejder frivilligt for konkrete tiltag, og fonde og virksomheder støtter op om vores tiltag med donationer. Alt dette for at kunne hjælpe børnene i hele landet – for at skabe lys i mørket. 

Vi vil fra NANU Børn gerne sige TUSIND tak for den flotte donation fra INI A/S – i hjælper os med at hjælpe andre – qujanaq ❤️

Ønsker du også at være med? Så er vores konto nummer: 6471-7848622

Qujanaq ❤️