Spring til indhold

Comby Greenland A/S donerer til NANU Børnenes Jul

NANU Børnenes Jul

Alle børn fortjener en god jul, men for nogle udsatte børn er det ikke en selvfølge. Derfor har NANU Børn de sidste 11 år arrangeret ”NANU Børnenes Jul”, og dette år er ingen undtagelse. På baggrund af de midler som NANU indsamler hos bl.a. fonde, virksomheder og private omsættes vigtig julehjælp til trængte børnefamilier i hele landet. 

Gennem Julehjælpen får børnefamilierne mulighed for indkøb af basale ting til julen, som for eksempel julemaden, et juletræ eller gaver til børnene. Gennem Julehjælpen får børnene, men også familierne en lysere jul. 

Projektet kan kun lykkedes via støtten fra de indsamlede midler – herunder den flotte donation fra Comby Greenland A/S som vi hos NANU er dybt taknemmelige for. 

IT-leverandøren Comby

Da Comby A/S blev stiftet af Brian Torp tilbage i 2000, var det med en ambition om at gøre tingene bedre. Gennem etableringen af en 100% grønlandsk ejet privat IT-virksomhed var starten gået til et årti med fusioner og opkøb. Fra sit hoved hovedsæde i Nuuk har Comby opbygget et stærkt fundament for fortsat vækst.

Selvom det normalt er danske virksomheder som ekspanderer til Grønland, valgte Comby i 2020 at fortsætte væksten med et etableringen af dansk kontor i Slagelse. 

Fra de to kontorer serviceres både danske og grønlandske kunder gennem en bred vifte af dygtige og kompetente konsulenter, som alle understøtter kundernes forretning gennem et prioriteret fokus på god og hæderlig service.

Læs mere om Comby ved at klikke her

Comby har en tradition for at donere til grønlands børn

I en årrække donerede Comby midler til børnehjemmene i Nuuk. Midlerne var med til at sikre julen for de børn der boede der. ”Lige som vi løfter vores ansvar som virksomhed i Grønland ved at være med til at uddanne fremtidens IT folk, vil vi også støtte projekter som NANU Børnenes Jul” siger direktør Brian Torp og fortsætter: ”her kan vi gøre en forskel for nogle af de mest udsatte familier. Den mulighed tager vi velkomment imod”. 

Qujanaq

Vi klarer os alle sammen bedst ved at hjælpe og støtte hinanden, særligt op til jul. Vi hos NANU arbejder frivilligt for konkrete tiltag, og fonde og virksomheder støtter op om vores tiltag med donationer. Alt dette for at kunne hjælpe børnene i hele landet – for at skabe lys i mørket. 

Vi vil fra NANU Børn gerne sige TUSIND tak for den flotte donation fra Comby A/S – i hjælper os med at hjælpe andre – qujanaq ❤️

Ønsker du også at være med? Så er vores konto nummer: 6471-7848622

Qujanaq ❤️