Spring til indhold

Ansøgning om støtte til: NANUBØRNENES JUL 

Her hos NANUBØRN er vi i fuld gang med at arrangere NANUBØRNENES Jul for 2023. Det er et projekt der startede tilbage i 2008, og er bedre kendt som Julehjælpen. 

NANUBØRN indsamler løbende midler hen over året, en del af disse er direkte øremærket til at hjælpe familier med børn i hele landet hen over julen, som kan være en stor økonomisk belastning for mange. 

Med disse midler giver vi en håndsstrækning til børnefamilier, for eksempel til indkøb af julemad, juletræ, julepynt eller julegaver til børnene. Julehjælpen udstedes i form af et gavekort til enten Pisiffik eller Pilersuisoq afhængigt af hvor familien er bosat (det er vigtigt for NANUBØRN at understrege, gavekortet ikke kan benyttes til fx tobak, alkohol og danske spil produkter). 

Vi budgetterer med DKK 1.000 pr. familie, plus DKK 500 pr. barn i familien, og i 2021 hjalp vi i alt 258 børnefamilier heri over 500 børn, børnefamilier i byer og bygder fordelt over hele landet. 

Vores målsætning for 2023 er at indsamle midler til at kunne hjælpe mindst 400 børnefamilier, og det er her at vi brug for netop din virksomheds hjælp! 

Al støtte fra erhvervslivet i Grønland til netop dette formål, vil være med til at sikre en lysere jul for rigtig mange familier i hele landet.  

Praktisk: 

Ønsker i at støtte dette gode formål – og vil vi gerne understrege at alle bidrag, store som små er velkomne – kan I overføre et beløb til konto: 6471-7848622 

Vælger i at støtte vores formål, vil vi gerne bede om at I fremsender en e-mail til: hej@nanu.gl med jeres virksomheds logo, som vi kan bruge til vores hjemmeside, hvor vi takker alle for alle bidrag – jo højere et bidrag, jo højere oppe på siden vil man være.  

Vi vil også reklamere for bidrag på vores sociale medier løbende hen over 2024, hvor vi kan fremhæve netop jeres virksomhed. 

Er beløbet et større beløb, vil vi gerne invitere til et møde, så vi fra NANUBØRN, kan lave en historie om netop jeres virksomhed på vores sociale medier og hjemmeside.  

Har I spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte os på enten: 

Mona Steenholdt                       
mail: mona@nanu.gl                                             
mobil:  +299 52 95 59

Johanne L. Knudsen
mail: johanne@nanu.gl            
mobil: +299 56 22 50