Spring til indhold

Af hjertet tak Steen Kristensen

Reception

Steen Kristensen er netop fyldt 60, og i den anledning afholdte reception for kunder, forretningsforbindelser og samarbejdspartnere. Steen havde besluttet sig for at opfordre de inviterede til ikke at sende vin, blomster og gaver, men i stedet støtte NANUBØRNs frivillige arbejde.

Steen og hans familie havde besluttet sig for at pengene skulle gå til NANUBØRN fordi donationerne vil gøre en reel forskel for børn og børnenes jul.

Donationer går ubeskåret til NANUBØRNenes Jul

Vi hos NANUBØRN er i disse dage i fuld gang med at indsamle midler til NANUBØRNENES Jul, bedre kendt som julehjælpen, og kunne ikke være mere taknemmelige for den fantastiske gestus fra Steen og hans familie.

Donationerne fra hans reception gå ubeskåret til julehjælp til børnefamilier i hele landet. Hans beslutning har sikret julehjælpen til mere end 5 børnefamilier, heri mindst 10 børn!

Bencon Kemi A/S

Steen har i mere end 30 år været selvstændig i virksomheden Bencon Kemi A/S. Bencon Kemi producerer blandt andet producerer farver til betonindustrien med fokus på bæredygtighed. Bencon arbejder løbende aktivt for flere bæredygtige løsninger indenfor alle firmaets områder – lige fra produktionen til lyskilderne i vores lamper. Dette gør de blandt andet ved at holde dem opdateret om grønne initiativer og tilbud i byggebranchen og ved at opsøge relevante udefrakommende samarbejder, der kan bidrage med nye grønne metoder og tiltag.

Af hjertet tak Steen, det er virkelig en flot og fantastisk gestus der giver os frivillige i NANUBØRN endnu flere kræfter til at arbejde på julehjælpen. Tak for støtten og et stort tillykke med din runde fødselsdag.