Spring til indhold

Kreativ donation

Vi har en rigtig dejlig historie vi gerne lige vil dele med jer! 🙂 Vi har nemlig fået en donation på i alt 2.500 kr. af en virksomhed fra Nuuk! Vi syntes måden de samlede pengene ind på var kreativ, vi er så taknemmelige for at de har valgt at donere pengene til os og syntes historien er så fin og dejlig.

I forbindelse med flytning af kontor hos en virksomhed i Nuuk blev der solgt nogle kontormøbler via Facebook. Virksomheden havde så valgt at donere de indsamlede midler ved salget til NANUBØRN. Virksomheden annoncerede åbent om at pengene vil gå til os, og at køberne selv kunne komme med et bud. Der blev solgt et skrivebord, kontorstol, to stole samt et lille bord, der i alt indsamlede 2.500 kr!

Vi er dybt taknemmelige! Det betyder at vi har sikret penge til en børnefamilie med 3 børn! Vi afsætter nemlig normalt 1.000 kr. til en børnefamilie, samt 500 kr. for hvert barn. Wow! Klik dig gerne ind her for at læse mere om vores initiativ julehjælpen.

Tusind tak!

ØNSKER DU AT STØTTE OP OM JULEHJÆLPEN?

Vi hos NANUBØRN kan ikke støtte børnefamilier i hele landet med julehjælpen uden donationer. Hjælp os med at støtte børnefamilier i hele landet ved at donere:

Konto nummer: 6471-7848622 
MobilePay: 106929

– eller på en anden kreativ måde måske?

Qujanaq!