Spring til indhold

ET billede af hvad Nanu Børnenes Jul betyder for de familier og børn der får julehjælpen

Vi har siden 2008 arrangeret Nanu Børnenes Jul ❤️ Som vi tidligere har beskrevet indsamler vi midler til videredeling til mindre bemidlede børnefamilier.

En udtalelse

I forbindelse med dette arbejde har vi fået en udtalelse af en af dem vi samarbejder med for at finde netop de familier der trænger til en håndsrækning. En del af udtalelsen kan læses her:

Jeg ved at det har gjort en KÆMPE forskel for den enkelte familie, og betydet at de har kunne holde jul med god mad, og ikke mindst at de har kunnet give deres børn julegaver. Uden julehjælpen, ville de ikke have været i stand til det. 

For børnene betyder det jo både god mad, gaver, men også glade og ubekymrede forældre, som er vigtigt for at holde en god jul. Alle forældre er enormt taknemlige over at få julehjælp.”

Du kan stadig nå at være med!

Alle børn fortjener en god jul, men for nogle udsatte børn er det ikke en selvfølge. Projektet kan kun lykkedes via støtten fra de indsamlede midler, og du kan stadig nå at hjælpe os hjælpe andre ☺️

Det er ved at være sidste chance for at støtte vores arbejde da vi i starten af december skal til at lave arbejdet med at uddele julehjælpen og al det praktiske i det.

Vores konto nummer: 6471-7848622

Så overfør gerne til vores konto, og husk at sende en e-mail med jeres logo så i kan være med på vores sponsorside 👍🏼 Qujanaq ❤️