Spring til indhold

Tak Oak Foundation

NANUBØRNENES Jul

Alle børn fortjener en god jul, men for nogle udsatte børn er det ikke en selvfølge. Derfor har NANUBØRN de sidste 11 år arrangeret ”NANUBØRNENES Jul”, og dette år er ingen undtagelse. På baggrund af de midler som NANUBØRN indsamler hos bl.a. fonde, virksomheder og private omsættes vigtig julehjælp til trængte børnefamilier i hele landet. 

Gennem Julehjælpen får børnefamilierne mulighed for indkøb af basale ting til julen, som for eksempel julemaden, et juletræ eller gaver til børnene. Gennem Julehjælpen får børnene, men også familierne en lysere jul. Klik her for at læse mere om NANUBØRNENES Jul. 

Oak Foundation donerer til NANUBØRNENES Jul

Projektet kan kun lykkedes via støtten fra de indsamlede midler – herunder den flotte donation fra Oak Foundation som vi hos NANUBØRN er dybt taknemmelige for.

Oak Foundation har nemlig doneret hele 250.000 kr. 

Vi har i år uddelt julehjælp for lidt over 500.000 kr. så donationen fra Oak Foundation dækker 50% af al den julehjælp vi uddeler i år! Det svarer til at Oak Foundation er med til at hjælpe over 100 børnefamilier, heri over 250 børn i hele Grønland. 

Indsats i hele landet og de gode samarbejdspartnere

Der er flere grunde til at Oak Foundation har valgt at donere til julehjælpen. Det er bl.a. at indsatsen når ud til børn og deres familier i hele Grønland. Vores gode samarbejdspartnere som er med til – på bedst mulige måde – at sikre at hjælpen når ud til de rette, samt at NANUBØRN ligger i Grønland er også af afgørende betydning for donationen. 

Julen er en hårdere periode at skulle komme igennem. Det handler ikke blot om mad, men også gaver og alt det andet man i højere grad er nødt til at købe sig til, og her kommer julehjælpen ind. Disse er nogle af årsagerne til at bestyrelsesformanden og fondens ejer Jette Parker har ønsket at midlerne skulle gå til NANUBØRN.

Oak Foundation

Oak Foundation er beliggende i Schweiz og uddeler til en række områder rundt i verden, herunder hjemløshed, menneskerettigheder, bekæmpelse af ordblindhed, klima, miljø og meget mere. Fonden har også en afdeling i Danmark – Oak Foundation Denmark, som har ydet støtte til flere projekter i Grønland. Klik her for at læse mere om Oak Foundation.

Qujanaq

Vi klarer os alle sammen bedst ved at hjælpe og støtte hinanden, særligt op til jul. Vi hos NANUBØRN arbejder frivilligt for konkrete tiltag som julehjælpen, og fonde og virksomheder støtter op om vores tiltag med donationer. Alt dette for at kunne hjælpe børnene i hele landet – for at skabe lys i mørket. 

Vi vil fra NANUBØRN gerne sige TUSIND tak for den flotte donation fra Oak Foundation – i hjælper os med at hjælpe andre – qujanaq ❤️

Ønsker du også at være med? Så er vores konto nummer: 6471-7848622

Qujanaq ❤️