Spring til indhold

Polar Seafoods donation gør en forskel for grønlandske børnefamiliers jul 

Den privatejede familie virksomhed Polar Seafood, har med sin generøse donation på 15.000 kr. været med til at gøre en forskel for børnefamilier landet rundt. Deres donation har været med til, at vi kunne uddele julehjælp til op imod 10 børnefamilier, og for denne generøsitet er vi fra NANUBØRN meget taknemmelige. For uden opbakning som denne, kan vi ikke uddele julehjælp til børnefamilier. Derfor vil vi gerne sige tusind tak for jeres støtte Polar Seafood. 

Børnene er vores fremtid

For Polar Seafood er det vigtigt at kunne give tilbage til samfundet, særligt når deres støtte går til initiativer for børn her i landet. Virksomheden har f.eks. i mange år doneret til børnehjemmene i både Uummannaq og i Qaanaaq. ”Børnene er vores fremtid, og vi vil som virksomhed gerne støtte op om vores fremtid og på børnene når der er mulighed for det” udtaler Laila Salling, da vi tog en snak med hende om deres donation. ”Vi er selv en privatejet virksomhed, så når vi ser private initiativer til gavn for vores børn, og vi har mulighed for at give vores støtte, er dette en prioritering og en mulighed vi ikke vil gå glip af” fortsætter hun. 

Døren er altid åben

Selvom Polar Seafood er Grønlands største privatejede fiskerivirksomhed, en af de største i Skandinavien, er det hjemlige og familiære omgivelser hovedkontoret har. Der er tæpper rundt omkring i hovedsædets lokaler, helt ligesom man har derhjemme. Det er venlige og åbne medarbejdere, mange der har arbejdet i virksomheden i mange år, der tager imod. Her er det tydeligt at der er plads til alle, en kultur hvor fiskeren altid kan komme forbi direktøren, for døren er altid åben. ”Det var vigtigt for vores stiftere at have en direkte forbindelse til fiskerne og medarbejderne i kontoret. Det er en kultur vi har i virksomheden, vi er nede på jorden, og alle kan snakke med alle” fortæller Laila med stolthed og et smil. 

ØNSKER DU AT STØTTE OP OM JULEHJÆLPEN?

Vi hos NANUBØRN kan ikke støtte børnefamilier i hele landet med julehjælpen uden donationer. Hjælp os med at støtte børnefamilier i hele landet ved at donere:

Konto nummer: 6471-7848622 
MobilePay: 106929

Qujanaq!