Spring til indhold

Comby’s generøse donation gør en forskel for NANUBØRN

Det er ikke første gang Comby donerer til NANUBØRNenes jul. Denne gang med et imponerende og generøst beløb på hele 50.000 kr.!

Det er en donation vi fra NANUBØRN er meget taknemmelige for! Comby har nemlig med sin flotte donation sikret julehjælp til op til 33 børnefamilier i Grønland, lige under 10% af de børnefamilier der modtog julehjælp i 2023. 

Ikke første donation

Comby har tidligere doneret til NANUBØRN og støttet børnehjem i Nuuk i årevis. På den måde er Comby med til at gøre en forskel i Grønland. 

Via deres donation er de med til at gøre en forskel for børnefamilier, en mulighed de tager velkomment imod. Og når man spørger direktøren Brian Torp om netop hvorfor, svarer han: ”det er en donation fra hjertet, og med hjertet. Vi er en del af samfundet herhjemme, og kan vi, bakker vi også op om sådanne initiativer. Det er en af de ting vi er så gode til herhjemme, støtte hinanden når vi kan”. 

Tværs Nordatlanten

Comby er en privatejet virksomhed, der i mere end 20 år har Hjulpet deres kunder med IT-drift. Comby er velkendt her i landet, bl.a. for at indføre flatrate internet til Grønland. Comby er også til stede i Danmark, med kontorer i Slagelse og Albertslund. Comby er nemlig en af de få grønlandske virksomheder der har udvidet til Danmark. 

Kontoret i Nuuk har 21 ansatte, mens danmarkskontoerne har 47 ansatte. Det er et kollegaskab tværs Nordatlanten, med godt samarbejde trods 4000 km afstand. ”Vi er altid glade for at få besøg af vores danske kollegaer, ligesom de altid tager godt imod kollegaerne fra Grønland. Det skaber et unikt fællesskab, der overskrider geografiske grænser og styrker vores arbejdsrelationer. Vores kunder har også den fordel at der er 3 timers forskel, så åbningstiderne på f.eks. supporten er udvidet i forhold til tidligere” forklarer Brian.

Få mere at vide om Comby ved at besøge deres hjemmeside her.

Ønsker du at støtte op om julehjælpen?

Vi hos NANUBØRN kan ikke støtte børnefamilier i hele landet med julehjælpen uden donationer. Hjælp os med at støtte børnefamilier i hele landet ved at donere:

Konto nummer: 6471-7848622 
MobilePay: 106929

Qujanaq!