Spring til indhold

BankNordik donerer til NANUBØRNENES Jul

NANUBØRNENES Jul

Alle børn fortjener en god jul, men for nogle udsatte børn er det ikke en selvfølge. Derfor har NANUBØRN de sidste 11 år arrangeret ”NANUBØRNENES Jul”, og dette år er ingen undtagelse. På baggrund af de midler som NANUBØRN indsamler hos bl.a. fonde, virksomheder og private omsættes vigtig julehjælp til trængte børnefamilier i hele landet. 

Gennem Julehjælpen får børnefamilierne mulighed for indkøb af basale ting til julen, som for eksempel julemaden, et juletræ eller gaver til børnene. Gennem Julehjælpen får børnene, men også familierne en lysere jul. Klik her for at læse mere om NANUBØRNENES Jul. 

BankNordik donerer til NANUBØRNENES Jul

Projektet kan kun lykkedes via støtten fra de indsamlede midler – herunder den flotte donation fra BankNordik som vi hos NANUBØRN er dybt taknemmelige for.

Vi spurgte BankNordik om årsagerne til donationen og de skriver:

I BankNordik har vi været stærkt forankrede i lokalsamfundet i vores mere end 100-årige historie, og for os er det essentielt at kunne bidrage til udviklingen af et bæredygtigt samfund. Vi ved, at god trivsel og økonomisk og menneskelig bæredygtighed går hånd i hånd, og derfor ønsker vi at give vores bidrag til NANUBØRNs vigtige arbejde, således at udsatte og sårbare børnefamilier kan få en økonomisk håndsrækning i julen.”

BankNordik

BankNordik er en bank med fokus på privat- og erhvervskunder i Grønland. Banken betjener sine kunder med udgangspunkt fra filialen i Nuuk og er desuden tilgængelig i størstedelen af Grønland gennem samarbejdet med Tusass. 

BankNordik har sin oprindelse på Færøerne og har i kraft af sin lange historie rådgivet sine kunder, så de er bedst muligt klædt på til at håndtere deres daglige økonomi samt træffe større økonomiske beslutninger.

Qujanaq

Vi klarer os alle sammen bedst ved at hjælpe og støtte hinanden, særligt op til jul. Vi hos NANUBØRN arbejder frivilligt for konkrete tiltag som julehjælpen, og fonde og virksomheder støtter op om vores tiltag med donationer. Alt dette for at kunne hjælpe børnene i hele landet – for at skabe lys i mørket. 

Vi vil fra NANUBØRN gerne sige TUSIND tak for den flotte donation fra BankNordik – i hjælper os med at hjælpe andre – qujanaq ❤️

Ønsker du også at være med? Så er vores konto nummer: 6471-7848622

Qujanaq ❤️