Spring til indhold

Medarbejderne hos Masanti A/S giver en donation til NANUBØRN

Flot donation

Et af Grønlands førende totalrådgivningsfirmaer Masanti A/S har givet en flot donation på 20.000 kr. til NANUBØRN – vi er dybt taknemmelige for denne flotte donation. Pengene er gemt til dette års julehjælp, og vi er sikre på at mange børnefamilier landet rundt også vil være taknemmelige for denne flotte gestus til december!

Masanti A/S

Masanti er et rådgivende arkitekt- og ingeniørfirma, og har afdelinger i Maniitsoq, Ilulissat, Nuuk, Sisimiut, Qaqortoq og Aasiaat. 

Hvert andet år mødes medarbejderne, både for at dygtiggøre sig, men også for at hilse på hinanden. Den daglige kontakt mellem kollegaerne foregår via telefonen eller f.eks. Teams, så disse arrangementer har stor betydning for alle, og er en god anledning til at sætte et ansigt på stemmen de hører i telefonen. 

I april i år mødtes de i Ilulissat, hvor et af arrangementerne var en auktion blandt medarbejderne. Auktionen er efterhånden blevet en tradition, og til stor underholdning for alle. Her bringer alle en genstand, der så kommer på auktion blandt medarbejderne. 

Donationer skal gå til børn

I år havde de besluttet at donere de indsamlede midler til os i NANUBØRN. Medarbejderne formåede at indsamle 13.696 kr. til auktionen, og Masanti A/S har generøst rundet donationen op til 20.000 kr. 

Masanti fortæller at valget af NANUBØRN er besluttet på baggrund af at donationen vil gavne børn her i landet. Når virksomheden donerer og bakker op om forskellige initiativer, såsom skate- og cykelpark til børn i Qaqortoq, så skal donationen gerne gå til børn, og initiativer der gør en forskel for børn. 

Der var omkring 30 medarbejdere til arrangementet, og vi fra NANUBØRN er dybt taknemmelige for, at Masanti har valgt os som modtagere af midlerne, men også for medarbejderne der har gjort et rigtig flot stykke arbejde i at indsamle så mange penge. Uden disse donationer kan vi nemlig ikke uddele julehjælp. Mange tak for at bakke op om vores frivillige initiativ Masanti!

ØNSKER DU AT STØTTE OP OM JULEHJÆLPEN?

Vi hos NANUBØRN kan ikke støtte børnefamilier i hele landet med julehjælpen uden donationer. Hjælp os med at støtte børnefamilier i hele landet ved at donere:

Konto nummer: 6471-7848622 
MobilePay: 106929

Qujanaq!